Welkom

bij MamaMoos Catering!

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca,in verschillende culturele instellingen, zoals het NNT, Eurosonic/Noorderslag, Noorderzon en 10 jaar bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos heeft ook 2 seizoenen de maaltijden voor de crew en cast van het Pauperparadijs verzorgd.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos.

MamaMoos kookt, adviseert en maakt vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering of evenement.

MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende lokatie's in en om Groningen, om uw feest eens anders te vieren.

Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waar MamaMoos met biologische en  met /of met streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen (30 min. fietsen van de stad) waar je ook kunt kamperen.

Ook prima vergaderlocaties, landelijk of juist in het centrum van Groningen, waar MamaMoos een lunch of een diner kan verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met MamaMoos  06-3039496 Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

 Als er VOL achter een datum staat is die dag vol, staat er niks achter dan is er waarschijnlijk nog een plekje voor uw catering.

 

Januari 2018

1 januari crew catering West Side Story

2 janauari crew catering west Side  Story

4 janauari Lightwave

5 januari Lightwave 

7 januari crew catering Wets Side Story

11 januari NNT

13 januari Laatste Dans le Silo

17 januari ESNS  VOL

18 januari ESNS VOL

19 januari ESNS en Lightwave VOL

20 januari ESNS en Lightwave VOL

26 januari Lightwave

27 januari Lightwave

 

Februari

3 Februari optie Brechje

 

 

Mocht er onverhoopt toch geen plaats meer zijn, dan kan ik na overleg, uw opdracht doorspelen aan Ernst Witte. www.ernstkookt.nl Wij werken ook samen bij grote opdrachten.