Welkom

bij MamaMoos Catering!

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca, culturele instellingen zoals NNT, Grand-Theater, Groninger Forum, Noorderzon en bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos.

MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende locatie's in en om Groningen, om uw feest eens anders te vieren.

Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waar MamaMoos met biologische en streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen (30 min. fietsen van de stad) waar je ook kunt kamperen.

De oude suikerfabriek aan de rand van Groningen is een geweldige locatie, in de ruimte van de Wolkenfabriek kan MamaMoos live voor u koken of een kookworkshop voor u verzorgen.

Ook prima vergaderlocaties, landelijk of juist in het centrum van Groningen, waar MamaMoos een lunch of een diner kan verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met MamaMoos 050-5711937 of  06-30394961

 

Agenda 2016 

 DECEMBER

1 december MFD Meet & eat VOL

3 december Il Mondo del Silo VOL

8 december NNT VOL

9 december VOL

10 december  VOL

15 december DU groep VOL

16 t/m 31 december nemen wij geen catering aan

 

JANUARI 2017

6 januari Lightwave

7 januari Lightwave en Dans de Silo VOL

11 t/m 14 januari optie ES/NS

13 januari Lightwave

14 januari Lightwave

20 januari Lightwave

 

 

 

 

 

Mocht er onverhoopt toch geen plaats meer zijn, dan kan ik na overleg, uw opdracht doorspelen aan Ernst Witte. www.ernstkookt.nl Wij werken ook samen bij grote opdrachten.