Welkom

bij MamaMoos Catering!

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca,in verschillende culturele instellingen, zoals het NNT, Eurosonic/Noorderslag, Noorderzon en 10 jaar bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos heeft ook 2 seizoenen de catering voor de crew en cast van het Pauperparadijs verzorgd.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos.

MamaMoos kookt, adviseert en maakt vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering of evenement.

MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende lokatie's in en om Groningen, om uw feest eens anders te vieren.

Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waar MamaMoos met biologische en  met /of met streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen (30 min. fietsen van de stad) waar je ook kunt kamperen.

Ook prima vergaderlocaties, landelijk of juist in het centrum van Groningen, waar MamaMoos een lunch of een diner kan verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met MamaMoos  06-3039496 Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Facebook kun je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en bezigheden van MamaMoos. Klik rechtsboven op de button.

Agenda

 Als er VOL achter een datum staat is die dag vol, staat er niks achter dan is er waarschijnlijk nog een plekje voor uw catering.

 

 

 Catering Juni

1 juni Lightwave

2 juni Lightwave

8 juni Lightwave VOL

9 juni Lightwave en huwelijk Nienke VOL

15 juni Lightwave VOL

16 juni Lightwave en huwelijk  Bellingwolde VOL

23 juni Anjo 

24 juni KIOSK

25 juni ES/NS VOL

29 juni Lightwave

30 juni Lightwave

 

Catering in Juli

7 juli de Blokkendoos

14 juli Robert