Welkom

bij MamaMoos Catering!

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca, culturele instellingen zoals NNT, Eurosonic/Noorderslag, het Pauperparadijs, Noorderzon en bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos.

MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende lokatie's in en om Groningen, om uw feest eens anders te vieren.

Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waar MamaMoos met biologische en streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen (30 min. fietsen van de stad) waar je ook kunt kamperen.

De oude suikerfabriek aan de rand van Groningen is een geweldige locatie, in de ruimte van de Wolkenfabriek kan MamaMoos live voor u koken of een kookworkshop voor u verzorgen.

Ook prima vergaderlocaties, landelijk of juist in het centrum van Groningen, waar MamaMoos een lunch of een diner kan verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met MamaMoos 050-5711937 of  06-3039496

Agenda

 

DE HELE MAAND JUNI, JULI T/M HALF AUGUSTUS  ben ik voor de crew aan het koken bij het Pauperparadijs in Veenhuizen

 September 2017

2 september Huwelijk S Gouman VOL

3 en 4 september Lightwave

8 en 9 september Lightwave

9 september t/m 18 september studiereis Macedonié 

22 en 23 september Lightwave

 Oktober 

6 oktober Lightwave

7 oktober Silo , Lightwave

 

 

Mocht er onverhoopt toch geen plaats meer zijn, dan kan ik na overleg, uw opdracht doorspelen aan Ernst Witte. www.ernstkookt.nl Wij werken ook samen bij grote opdrachten dus dit jaar bij het Pauperparadijs.