Welkom

bij MamaMoos Catering

Sinds 1 januari 2020 mag ik, Cynthia Bleeksma, mezelf de nieuwe MamaMoos noemen. Dat betekent dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt: koken en lekker bezig zijn met eten. Al zo lang ik me kan herinneren, sta ik 's ochtends op met de gedachte wat ik diezelfde avond wil gaan maken. En nu dus niet alleen meer voor mezelf en mijn gezin, maar ook voor heel veel andere mensen. 

Ondanks het feit dat ik het erg naar m'n zin had als commercieel assistent hypotheken bij het makelaarskantoor Pandomo, heb ik instinctief gereageerd op het bericht dat Moos Daemen vanwege gezondheidsredenen moest stoppen met haar cateringbedrijf en tevens de wens uitsprak voor een opvolging. Mijn hart ging meteen sneller kloppen. En hier ben ik dan. Ik kijk er erg naar uit om de meest heerlijke gerechten, hapjes, lunches, salades, bbq's en vele andere lekkernijen te gaan bereiden en verzorgen voor uiteenlopende partijen, feesten en bijeenkomsten. 

Bel, app of mail me en we gaan samen kijken hoe we er een succes van gaan maken. 

Bel 06-24895898  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Echter, dit alles kan mijn inziens niet zonder het verhaal van het begin van Moos Daemen, de enige échte Mama Moos, haar cateringavontuur:

Ik heb van jongs af aan een passie gehad voor eten en koken. Ik hing als kind altijd in de keuken als er gekookt werd. Kookte als 10 jarige gewoon avondeten.
In de jaren 80 werkte ik achter de bar bij café All Nation (nu Soestdijk)
Daar gingen ze een daghap verkopen dus ik verhuisde naar de keuken. 2 jaar gedaan part time, daarnaast werkte ik part time bij de KPN.
Ik heb daarna 5 jaar een eigen bedrijf gehad, telefoniste op afstand, telefoon aannemen voor verschillende kleine ondernemers.

In 1999 werd ik door een vriend, die bij het NNT werkte, gevraagd of ik voor de jongeren cursus eenvoudige maaltijden kon koken. 
Zo begon mijn carrière als cateraar. 13 jaar lang heb bij het NNT bij de voorstelling passende menu's gekookt. En in de tijd die overbleef, caterde ik op feestjes bij mensen thuis, deed ik catering op locatie voor evenementen als bv Noorderzon en crewcatering bij de voorstellingen van Pauperparadijs in Veenhuizen.
Ook heb ik verschillende klussen in Frankrijk en Spanje gedaan.

In 2014 tijdens mijn klus in Spanje kreeg ik last van oorsuizingen, kort daarna aanvallen van duizeligheid.
Na diverse onderzoeken bleek ik een evenwichtsziekte te hebben.
Na 5 jaren naar manieren te hebben gezocht om mijn werk voort te zetten heb ik de handdoek in de ring gegooid, het ging niet meer.

In een Facebook bericht, dat uiteindelijk viral ging, zocht ik naar dames die mijn bedrijf voort wilden zetten. Daar reageerde ook Cynthia op. Zij leek mij de beste keuze omdat de passie voor eten eraf spatte, ze een goede basis heeft thuis,  ze goed kan plannen en omdat ze ook echt een mama is.