Welkom

bij MamaMoos Catering

Sinds 1 januari 2020 mag ik, Cynthia Bleeksma, mezelf de nieuwe MamaMoos noemen. Dat betekent dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt: koken en lekker bezig zijn met eten. Al zo lang ik me kan herinneren, sta ik 's ochtends op met de gedachte wat ik diezelfde avond wil gaan maken. En nu dus niet alleen meer voor mezelf en mijn gezin, maar ook voor heel veel andere mensen. 

Ondanks het feit dat ik het erg naar m'n zin had als commercieel assistent hypotheken bij een groot makelaarskantoor in de stad, heb ik ruim een jaar geleden instinctief gereageerd op het bericht dat Moos Daemen vanwege gezondheidsredenen moest stoppen met haar cateringbedrijf en tevens de wens uitsprak voor een opvolging. Mijn hart ging meteen sneller kloppen. En hier ben ik dan. En wat is het een jaar geweest. Wat had ik me een andere start voorgesteld. Corona heeft letterlijk roet in het eten gegooid. Ik werk inmiddels weer in de makelaardij, maar kan niet wachten tot ik weer in m'n potten en pannen kan gaan roeren! dus zodra het weer mag en kan:

Bel, app of mail me om te laten weten wat ik voor je kan betekenen.  

Bel 06-24895898  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.