Welkom

bij MamaMoos Catering en MamaMoos Picknick-sloep

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca,in verschillende culturele instellingen, zoals het NNT, Eurosonic/Noorderslag, Noorderzon en 10 jaar bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos heeft ook 3 seizoenen de catering voor de crew en cast van het Pauperparadijs . 2019 crew en cast Mammoet.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen!

MamaMoos kookt, adviseert en maakt vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering of evenement.

MamaMoos Picknick-Sloep 

Sindskort heeft MamaMoos een fluister sloepje die je kunt huren. Op deze luxe stalen sloep met lekkere kussens kun je met 2 personen lunchen, borrelen of dineren. Je krijgt een goed gevulde picknickmand mee en kan dan 2 uur geruisloos over het prachtige Zuidlaarder meer varen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kijk ook op Facebook MamaMoos Picknick sloep

Prijzen vanaf € 90,- voor 2 uur inclusief Picknickmand 

Voor  vragen kun je altijd even bellen: 06-30394961 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Facebook kun je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en bezigheden van MamaMoos. Klik rechtsboven op de button.

 

Agenda

 Als er VOL achter een datum staat is die dag vol, staat er niks achter dan is er waarschijnlijk nog een plekje voor uw catering.

 

Oktober

 

29  Oktober KAW VOL

30 Oktober KAW VOL

31 Oktober KAW VOL

 

November

1 November Lightwave

2 November Lightwave

7 November KAW

8 November Lightwave

9 November Lightwave

23 November De Jong

29 November Lightwave

30 November Lightwave

 

December

20 en 21 december gesloten