Welkom

bij MamaMoos Catering en MamaMoos Picknick-sloep

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca,in verschillende culturele instellingen, zoals het NNT, Eurosonic/Noorderslag, Noorderzon en 10 jaar bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos heeft ook 2 seizoenen de catering voor de crew en cast van het Pauperparadijs . 2019 crew en cast Mammoet.

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen!

MamaMoos kookt, adviseert en maakt vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering of evenement.

MamaMoos Picknick-Sloep ( niet van 1 juli t/m 15 September)

Sindskort heeft MamaMoos een fluister sloepje die je kunt huren. Op deze luxe stalen sloep met lekkere kussens kun je met 2 personen lunchen, borrelen of dineren. Je krijgt een goed gevulde picknickmand mee en kan dan 2 uur geruisloos over het Paterswoldse meer varen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kijk ook op Facebook MamaMoos Picknick sloep

Prijzen vanaf € 90,- voor 2 uur inclusief Picknickmand 

Voor  vragen kun je altijd even bellen: 06-30394961 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Facebook kun je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en bezigheden van MamaMoos. Klik rechtsboven op de button.

 

Agenda

MamaMoos verzorgt van 7 juli t/m 15 september de crew  & cast catering van de voorstelling Mammoet en is daardoor in deze periode niet beschikbaar voor catering.

 Als er VOL achter een datum staat is die dag vol, staat er niks achter dan is er waarschijnlijk nog een plekje voor uw catering

 21 juni Lightwave

22 juni Lightwave

24 juni ESNS VOL

28 juni Lightwave VOL

29 juni Lightwave en Landsman VOL

Juli  VOL

6 juli Mausen.VOL

daarna MamaMoos bij Mammoet in Nieuw Buinen tot 15 September.