Welkom

bij MamaMoos Catering en MamaMoos Picknick-sloep

MamaMoos, Moos Daemen, werkt al vele jaren als zelfstandig werkend kok en heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de Groninger horeca,in verschillende culturele instellingen, zoals het NNT, Eurosonic/Noorderslag, Noorderzon en 10 jaar bij "het lekkerste winkeltje" van Groningen, Basarz.

MamaMoos heeft ook 2 seizoenen de catering voor de crew en cast van het Pauperparadijs .

MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen, grootschalig, kleinschalig, zakelijk en particulier, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos.

MamaMoos kookt, adviseert en maakt vrijblijvend een prijsopgave voor uw catering of evenement.

MamaMoos Picknick-Sloep

Sindskort heeft MamaMoos een fluistersloepje die je kunt huren. Op deze luxe stalen sloep met lekkere kussens kun je met 2 personen lunchen, borrelen of dineren. Je krijgt een goed gevulde picknickmand mee en kan dan 2 uur geruisloos door de grachten van Groningen varen onder het genot van een hapje en een drankje.

Prijzen vanaf € 90,- voor 2 uur inclusief Picknickmand 

Voor meer vragen kunt altijd even bellen: 06-30394961 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende locaties in en om Groningen, om uw feest eens anders te vieren.

Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren, waar MamaMoos met biologische en  met /of met streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen (30 min. fietsen van de stad) waar je ook kunt kamperen.

Ook prima vergaderlocaties, landelijk of juist in het centrum van Groningen, waar MamaMoos een lunch of een diner kan verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met MamaMoos  06-30394961 Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Facebook kun je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en bezigheden van MamaMoos. Klik rechtsboven op de button.

Agenda

 Als er VOL achter een datum staat is die dag vol, staat er niks achter dan is er waarschijnlijk nog een plekje voor uw catering.

 

Catering in Juli

7 juli Bontemps

11 juli YounGangsters

12 juli Accare en YoungGansters VOL

13 juli YoungGansters

14 juli YoungGangsters

15 juli YoungGangsters

19 juli optie Popke

22 juli Natuurmonumenten en Berkhoff VOL

26 juli KAW

27 juli Toren

30 juli Huizinga

Catering in Augustus