Condities

Leveringsvoorwaarden MamaMoos Catering per 1 januari 2019

Prijzen zijn inclusief 9% BTW / bij biologisch koken + 30% extra / aflevering kan koud of warm.
Alles wordt geserveerd in mooie schalen die u zelf schoon kunt afgeven aan de Noordwolderweg 10 in Zuidwolde.

Uiteraard kunnen we tegen een meerprijs de schalen vies of schoon bij u ophalen. Of alles op aluminium wegwerp schalen serveren hiervoor wordt 5% extra gerekend.

Bij opdrachten vanaf  €1000,- wordt vooraf een voorschot gevraagd van 50%. Dit bedrag dient te worden overgemaakt voordat de catering aanvangt.

De nota dient binnen 7 dagen te worden voldaan, mocht de betaling na 14 dagen nog niet binnen zijn, wordt iedere dag daarna  € 5,- per dag in rekening gebracht.


Bij grote partijen kan er ook bedienend personeel verzorgd worden, per personeelslid rekenen we €27,50- per uur excl. 21 % BTW.
Bij aflevering van bestellingen binnen de stad Groningen en Haren zijn de bezorgkosten €5,50 buiten de stad rekenen wij 80 cent per kilometer, heen en terug  incl. 21% BTW. Ophalen spullen schoon € 5,50. Ophalen spullen vuil tegen een meerprijs afhankelijk van e hoeveelheid.

Het is ook mogelijk MamaMoos alles op locatie te laten verzorgen, hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

Bestellingen dienen minimaal 3 dagen voor aflevering te worden geplaatst.


Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze site soms niet helemaal  juist is of mogelijk hier en daar onvolledig is.
MamaMoos stemt veel gerechten en inkopen af op de seizoenen. Sommige producten zijn in de winter duurder dan in de zomer. De prijzen van de gerechten op de menukaart worden daardoor ook regelmatig gewijzigd. Sommige gerechten zijn een bepaalde periode wel te koop en een andere periode mogelijk helemaal niet. We hopen dat het duidelijk is dat er dan ook geen rechten kunnen worden ontleend aan de informatie op deze website.


Colofon

Vorige website:
De oude site van MamaMoos Catering was in de lucht sinds april 2004 en is door vele mensen bezocht. Als je het leuk vindt kun je de oude site van MamaMoos nog steeds bekijken op http://www.mamamoos.nl/flash/ , meer als monument natuurlijk dan als functionele site. Gewoon omdat het leuk is sommige dingen nog even te bewaren...

Huidige website:
De nieuwe site is in de lucht vanaf juli 2009, we hopen natuurlijk ook nu weer héél veel bezoekers te mogen verwelkomen!

Webdesign & realisatie © Dsignonline
2004
Flash website MamaMoos Catering (website is een Flash animatie)
2009 CMS website MamaMoos Catering (nieuw jasje, Joomla Content Management Systeem)
2014 Joomla branche-upgrade en responsive design voor diverse media (iPhone, iPad etc.).