Condities

Leveringsvoorwaarden MamaMoos Catering per 1 januari 2020

Prijzen zijn inclusief 9% BTW / bij biologisch koken + 30% extra / aflevering kan koud of warm.
Alles wordt geserveerd in mooie schalen die u zelf weer schoon kunt afgeven aan de Noordwolderweg 10 in Zuidwolde.

Bij opdrachten vanaf  €1000,- wordt vooraf een voorschot gevraagd van 50%. Dit bedrag dient te worden overgemaakt voordat de catering aanvangt.

De nota dient binnen 7 dagen te worden voldaan, mocht de betaling na 14 dagen nog niet binnen zijn, wordt iedere dag daarna  € 5,- per dag in rekening gebracht.


Bij grote partijen kan er ook bedienend personeel verzorgd worden, per personeelslid rekenen we €27,50- per uur excl. 21 % BTW.

Het is mogelijk om borden en bestek mee te leveren tot het aantal van +/- 50 personen. De kosten hiervan bedragen € 2,50 per tiental, excl. 21% BTW


Bij aflevering van bestellingen binnen de stad Groningen en Haren zijn de bezorgkosten €5,50. Buiten de stad rekenen wij 80 cent per kilometer, heen en terug incl. 21% BTW.

Ophalen spullen schoon eveneens € 5,50. Ophalen spullen vuil tegen een meerprijs afhankelijk van de hoeveelheid.

Het is ook mogelijk MamaMoos alles op locatie te laten verzorgen, hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

Bestellingen dienen minimaal 5 dagen voor aflevering te worden geplaatst.


Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze site soms niet helemaal  juist is of mogelijk hier en daar onvolledig is.
MamaMoos stemt veel gerechten en inkopen af op de seizoenen. Sommige producten zijn in de winter duurder dan in de zomer. De prijzen van de gerechten op de menukaart worden daardoor ook regelmatig gewijzigd. Sommige gerechten zijn een bepaalde periode wel te koop en een andere periode mogelijk helemaal niet. We hopen dat het duidelijk is dat er dan ook geen rechten kunnen worden ontleend aan de informatie op deze website.